Η απώλεια των δεδομένων σας είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά είναι ότι χειρότερο μπορείτε να φανταστείτε. Η PC Help βρίσκεται εδώ για να σας δώσει λύση σε άλλο ένα μεγάλο σας πρόβλημα με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση αρχείων από τα παρακάτω εξής μέσα:

Ανάκτηση αρχείων από σκληρό δίσκο

Ανάκτηση από σκληρό δίσκο

Πραγματοποιούμε ανάκτηση από σκληρούς δίσκους ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος (Windows, Linux, MacOS κλπ) και ο εξοπλισμός μας είναι συμβατός με όλες τις κατασκευάστριες εταιρίες σκληρών δίσκων (Western Digital, Seagate, Samsung, Maxtor, Hitachi/IBM, Toshiba, Fujitsu, HP κλπ).Αναλαμβάνουμε σκληρούς δίσκου εσωτερικούς και εξωτερικούς 3,5″ αλλά και 2,5″ με ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 99% των δεδομένων σας!!!

Από 89 €

Ανάκτηση αρχείων από usb stick

Ανάκτηση από USB stick

Πραγματοποιούμε ανάκτηση από USB sticks όλων των εταιρειών (Transcend, Corsair, AData, Sandisk, Sony κα.) αρκεί το Usb stick να μην είναι καμένο και να λειτουργεί κανονικά. Κάνουμε ανάκτηση αρχείων σε σβησμένα αρχεία, σε διαμορφωμένο usb stick αλλά και σε usb stick το οποίο δεν αναγνωρίζεται από το σύστημα με ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 95% των δεδομένων σας!!!

Από 69 €

Ανάκτηση αρχείων από κάρτα μνήμης

Ανάκτηση από κάρτα μνήμης

Πραγματοποιούμε ανάκτηση από κάρτες μνήμης παντός τύπου (sd, micro-sd, mmc, memory stick, memory stick duo κα.) με την προϋπόθεση ότι η κάρτα μνήμης λειτουργεί κανονικά. Κάνουμε ανάκτηση αρχείων σε σβησμένα αρχεία, σε διαμορφωμένες κάρτες μνήμης αλλά και σε κάρτες μνήμης οι οποίες δεν αναγνωρίζονται από το σύστημα με ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 95% των δεδομένων σας!!!

Από 69 €

Ανάκτηση αρχείων από οπτικό μέσο

Ανάκτηση από οπτικό μέσο CD – DVD

Πραγματοποιούμε ανάκτηση από οπτικά μέσα παντός τύπου από CD – DVD – Blue Ray, σε τύπο Dual Layer,  +RW, -RW αλλά και Rewritable.Μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας από γρατζουνισμένο οπτικό μέσο και μέσο που δεν διαβάζεται με ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 75% των δεδομένων σας.Δεν μπορούμε να ανακτήσουμε δεδομένα από σπασμένους οπτικούς δίσκους.

Από 59 €

Ανάκτηση αρχείων από φωτογραφική μηχανή

Ανάκτηση από φωτογραφική μηχανή

Πραγματοποιούμε ανάκτηση από φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες όλων των εταιρειών ( Sony, Canon, Nikon, Casio, κα.) από την εσωτερική τους μνήμη σε περίπτωση που τα έχετε διαγράψει ή έχετε διαμορφώσει το συγκεκριμένο μέρος της εσωτερικής μνήμης ή του εσωτερικού δίσκου, με ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 90% των δεδομένων σας και σε κάποιες περιπτώσεις και το 100% των δεδομένων σας!!!

Από 79 €

Ανάκτηση αρχείων από Smartphones

Ανάκτηση από κινητά Smartphones

Πραγματοποιούμε ανάκτηση από όλα τα Smartphone της αγοράς όλων των εταιρειών (Samsung, Sony, Apple, Nokia, HTC, LG) στους πιο γνωστούς τύπους λειτουργικών συστημάτων (android, iOS, Windows mobile).Ανακτούμε τα δεδομένα σας σε περίπτωση που τα έχετε διαγράψει καταλάθος ή έχετε επαναφέρει το Smartphone σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (hard reset) χωρίς την διατήρηση αρχείων.Τα ποσοστά επιτυχίας αγγίζουν το 90% των δεδομένων σας!!!

Από 79 €

 

Συχνές ερωτήσεις

recovery

Ο δίσκος εμφανίζεται στο bios αλλά όχι στα Windows

Έχετε διαπιστώσει πως ο δίσκος σας εμφανίζεται στο bios αλλά όχι στο λειτουργικό σας σύστημα;Το πρόβλημα μπορεί να έχει προκληθεί από πολλούς και διάφορους παράγοντες, αναφορικά κάποιοι από αυτούς:

  • Έχετε σβήσει καταλάθος το partition table του σκληρού σας δίσκου.
  • Επιχειρήσατε να δημιουργήσετε και άλλο partition στον σκληρό σας δίσκο χωρίς επιτυχία.
  • Κάποιος ιός έχει εισχωρήσει στο σύστημα σας και σας έχει προκαλέσει το συγκεκριμένο πρόβλημα.
  • Έχει χαθεί το γράμμα του δίσκου σας.

Όποιος και αν είναι ο λόγος εμείς είμαστε εδώ για να σας λύσουμε το πρόβλημα.Επικοινωνήστε μαζί μας στο support@pchelpgr.gr

Έσβησα καταλάθος τα δεδομένα μου, τι κάνω;

Σβήσατε καταλάθος τα δεδομένα σας και θέλετε να τα επαναφέρετε;Είμαστε σε θέση να επαναφέρουμε τα δεδομένα σας, ότι τύπος και αν είναι, από εικόνες, βίντεο, έγγραφα κα, σε ποσοστό επιτυχίας που φτάνει το 99%. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε εσείς από πλευράς σας είναι να μην γράψετε άλλα δεδομένα πάνω από τον δίσκο, ώστε η διαδικασία της ανάκτησης να γίνει με το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό επιτυχίας.

Αν επιθυμείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο support@pchelpgr.gr για να σας δώσουμε λύση.

 

Πως βεβαιώνομαι ότι τα δεδομένα μου είναι ασφαλή;

Κατά την διαδικασία της παραλαβής της συσκευής σας από κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό μας, σας παραδίδουμε μία υπογεγραμένη δήλωση ότι τα δεδομένα σας δεν υπόκεινται σε καμία διαρροή ή χρήση προς τα έξω.Η ανάκτηση των δεδομένων σας λαμβάνει χώρα σε σύστημα το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο για την συγκεκριμένη ενέργεια και δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.Τα δεδομένα σας φυλάσσονται για μία εβδομάδα από την ημέρα παράδοσης των σε εσάς και αυτομάτως μετά το πέρας της εβδομάδος διαγράφονται εις βάθος με κάποια μέσα που δεν επιτρέπουν την μετέπειτα ανάκτηση αυτών από εμάς.

Δεν διαθέτω άλλο μέσο για την αποθήκευση των αρχείων, τι κάνω;

Απολύτως τίποτα! Κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάκτησης των δεδομένων σας, τα περνάμε σε οπτικά μέσα DVD Dual Layer και σας τα παραδίδουμε στο χώρο σας.Έτσι δεν θα χρειάζεται να αγχώνεστε ξανά για τα δεδομένα σας, διότι θα τα έχετε σε ένα πολύ ασφαλές μέσο.

Πληρώνω κάποιο ποσό αν δεν ανακτηθούν τα δεδομένα μου;

Στην περίπτωση που η ανάκτηση των δεδομένων σας δεν είναι εφικτή, τότε και μόνο τότε δεν θα υπάρξει καμία επιβάρυνση από εμάς, ούτε για την διάγνωση του δίσκου ή όποιου μέσου διαθέτετε.Επίσης δεν πληρώνετε ούτε για την παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία της ανάκτησης;

Η διαδικασία της ανάκτησης στο σύνολό της διαρκεί από 2 έως και 7 εργάσιμες αναλόγως του προβλήματος και του μεγέθους του αποθηκευτικού μέσου που διαθέτετε. Η διαδικασία της διάγνωσης διαρκεί έως 24 ώρες.

Ποιές περιοχές εξυπηρετείτε;

Προς το παρόν λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας που έχουμε, αναλαμβάνουμε μόνο την περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου και γίνεται παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας από κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό μας, χωρίς να έχετε κάποια επιβάρυνση από εμάς σε περίπτωση μη ανάκτησης.Σε περίπτωση που τα δεδομένα σας ανακτηθούν τότε θα χρεωθείτε το ποσό το οποίο έχει συμφωνηθεί για την εργασία και καμία απολύτως επιβάρυνση για την παραλαβή και παράδοση της συσκευής σας.