Εγκατάσταση περιφερειακού σταθερού υπολογιστή

Εγκατάσταση περιφερειακών

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε εγκατάσταση περιφερειακού στον υπολογιστή σας

Αναβάθμιση σταθερού υπολογιστή

Αναβάθμιση σταθερού υπολογιστή

Μπορούμε να αναβαθμίσουμε τα υλικά μέρη του υπολογιστή σας με καινούργια.

Διάγνωση προβλήματος

Μπορούμε να κάνουμε διάγνωση οποιουδήποτε hardware και software προβλήματος.

Εγκατάσταση εξαρτήματος

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε οποιοδήποτε εξάρτημα στον σταθερό σας υπολογιστή

Αντίγραφα ασφαλείας

Μπορούμε να κρατήσουμε αντίγραφα ασφαλείας από τον σταθερό σας υπολογιστή σε άλλο αποθηκευτικό μέσο

Αφαίρεση ιών

Πραγματοποιούμε αφαίρεση ιών από το σύστημα σας καθώς και όλων των κακόβουλων προγραμμάτων.

Βελτιστοποίηση συστήματος

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε βελτιστοποίηση συστήματος του σταθερού σας υπολογιστή.

Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος

Πραγματοποιούμε εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος στον σταθερό σας υπολογιστή.

Συναρμολόγηση σταθερού υπολογιστή

Αναλαμβάνουμε την συναρμολόγηση σταθερού υπολογιστή κομμάτι-κομμάτι στα μέτρα που εσείς επιθυμείτε

Συχνές ερωτήσεις

desktop

Ο υπολογιστής μου δεν ανοίγει καθόλου

Αν ο υπολογιστής σας πατώντας το κουμπί Power δεν κάνει απολύτως τίποτα και δεν ανταποκρίνεται, τότε ένα από τα βασικότερα προβλήματα του είναι το προβληματικό τροφοδοτικό το οποίο χρήζει αλλαγής.Μια άλλη πιθανότητα δίνεται στην μητρική ή ακόμη και στον επεξεργαστή.Για να προχωρήσετε σε περαιτέρω διάγνωση και επίλυση του μηχανήματος σας καλέστε μας!

Ο υπολογιστής δεν δίνει σήμα στην οθόνη

Σε αυτές τις περιπτώσεις το πρόβλημα παρουσιάζεται στην κάρτα γραφικών του μηχανήματος η οποία και θα χρειαστεί αντικατάσταση.Είναι λίγες επίσης οι περιπτώσεις που το πρόβλημα παρατηρείται στις μνήμες ή στην μητρική του μηχανήματος.Για να λύσετε το πρόβλημα σας απλά καλέστε μας και εμείς θα σας βρούμε την λύση που ψάχνετε!

Ο υπολογιστής μου βγάζει μπλε οθόνες

Το βασικότερο πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση έρχεται από τις μνήμες του μηχανήματος και μπορεί να χρειάζονται αντικατάσταση.Μερικές φορές υπάρχει επίσης η πιθανότητα το λειτουργικό σας να έχει κάποιο σφάλμα.Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε καλέστε μας και θα σας βρούμε τη λύση!

Ο υπολογιστής μου δεν μπαίνει στο λειτουργικό

Ένας από τους βασικούς λόγους είναι η προσβολή του συστήματος από ιούς.Άλλος ένας βασικός λόγος είναι να έχουν χαθεί ή πειραχτεί αρχεία του συστήματος.Στην πρώτη περίπτωση περνάμε στην αφαίρεση ιών ενώ στην δεύτερη περνάμε σε ένα από τα πακέτα εγκατάστασης λειτουργικού.Καλέστε μας και θα σας βρούμε το πρόβλημα!

Ο υπολογιστής μου δεν μπαίνει πλέον στο Internet

Ένα σύνηθες πρόβλημα για τους χρήστες που περιηγούνται στο διαδίκτυο δίχως Antivirus.Ο υπολογιστής τους έχει κολλήσει ιούς και κακόβουλα προγράμματα που δεν επιτρέπουν στον υπολογιστή να συνδεθεί στο Internet.Μπορούμε να καθαρίσουμε το μηχάνημα σας από ιούς και να του δώσουμε την δυνατότητα να συνδεθεί ξανά στο Internet!

Ο υπολογιστής μου κολλάει στην γενική λειτουργία

Είναι πολύ πιθανό ο υπολογιστής σας να έχει κολλήσει ιούς και να χρειάζεται ένα Antivirus για να διορθωθεί το πρόβλημα.Από την άλλη αν ο υπολογιστής σας είναι σχετικά παλιός και τον έχετε φορτώσει με αρκετά προγράμματα και διεργασίες τότε ίσως να χρειάζεται μία βελτιστοποίηση συστήματος ή είναι ακόμη πιο πιθανό να χρειάζεται μία αναβάθμιση hardware.Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, εμείς θα σας δώσουμε την λύση!

Μερικές φορές παγώνει η εικόνα του υπολογιστή μου

Τις περισσότερες φορές το πρόβλημα παρουσιάζεται στην μητρική του μηχανήματος με αποτέλεσμα να χρειάζεται αντικατάσταση.Επίσης υπάρχουν και μερικές περιπτώσεις όπου το λειτουργικό αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και ίσως χρειάζεται επαναφορά συστήματος ή επανεγκατάσταση λειτουργικού.

Ακούγεται θόρυβος από το μηχάνημα και επίσης ζεσταίνεται εύκολα

Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν το σύστημα ψύξης (ψύκτρα επεξεργαστή) έχει πρόβλημα ή έχει γεμίσει πάρα πολλές σκόνες και σκουπίδια με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απάγει την θερμότητα. Όποιο και αν είναι το πρόβλημά σας εμείς θα σας δώσουμε την λύση!

Παρατηρώ περίεργη συμπεριφορά στον υπολογιστή μου και αργοπορία

Το σύνηθες πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις έχει να κάνει καθαρά με ιούς και κακόβουλα προγράμματα που προσβάλουν το σύστημά σας.Για να λύσετε το πρόβλημά σας πρέπει να εγκατασταθούν στο σύστημά σας Antivirus όπως επίσης και προγράμματα αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού.Αν επιθυμείτε να επιδιορθώσετε το πρόβλημα σας δείτε εδώ.